Update over onze producten!

De afgelopen weken zijn er weer leuk ontwikkelingen geweest binnen ons assortiment, die we graag met je delen. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Karma Cola nu ook in 250ml blik

Karma Cola wordt gemaakt van echte cola-noten, verbouwd door de Mende en Temne volkeren in Boma, Sierra Leone. Een deel van de opbrengst van elke fles gaat naar de families van de telers, zodat zij hun leven weer kunnen opbouwen na de burgeroorlog en de uitbraak van ebola. Karma Cola is bij ons nu ook verkrijgbaar in 250ml blik.

Simply chocolate bij Hanos Amsterdam

Simply Chocolate vindt het leven te kort voor slechte chocolade en bars in saaie smaken en vol kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Om die reden heeft het bedrijf drie bars van hoge kwaliteit geproduceerd, vol proteïnen. De bars zijn geproduceerd met natuurlijke ingrediënten, zoals dadels,  noten en rode bessen, bedekt met een laagje chocolade. Dit zijn Rich Arnold, Speedy Tom en Fit Fiona - met eiwitten, minder suiker en laag in calorieën. En er is goed nieuws; Simply Chocolate is vanaf heden verkrijgbaar bij Hanos Amsterdam. Proeven is mogelijk, we houden een demo op 7 en 8 april.

Patatas Torres Black Truffle bij De Kweker Amsterdam

Bij Torres streven ze met hun ouderwetse ambachtelijke productieprocessen naar maximale kwaliteit. De filosofie van het merk is gebaseerd op passie voor de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen, de zorg voor en het respecteren van de gewassen en een continue ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid. De chips, die momenteel grote populariteit geniet door zijn unieke zwarte truffelsmaak, is vanaf heden ook in zakken van 40 gram verkrijgbaar bij De Kweker Amsterdam!Ga terug