Deelname Horecava 2015

Van maandag 12 tot en met donderdag 15 januari staan we op de Horecava met onze eigen stand. Naast het bekende assortiment zullen we ook drie producten presenteren die wij onlangs aan ons assortiment hebben toegevoegd. Je vindt ons in Hal 1 in stand C9, we ontvangen je graag!

Uit ons bestaande assortiment zullen wij Portlebay Popcorn laten proeven. Deze innovatieve snack is recent in de het assortiment van Heineken Groothandel opgenomen en is op steeds meer plekken verkrijgbaar.

Ook besteden we in onze stand aandacht aan Rebel Kitchen, het drankje op basis van kokosmelk. de Coconut Mylk is 100% lactosevrij en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Speciaal voor bezoekers van de Horecava hebben we een introductie aanbieding: 5+1!

Hiernaast presenteren wij drie nieuwe producten, te weten Patatas Torres, Sealand Birk Water en Pipers Crisps. Bij Torres streven ze met hun ouderwetse ambachtelijke productieprocessen naar maximale kwaliteit. Torres garandeert een ambachtelijk product met een unieke persoonlijkheid. Speciaal voor bezoekers van de Horecava hebben we een introductie aanbieding: 5+1!

Bij Pipers Crisps draait het om passie. Passie om de beste smaak en kwaliteit in een chip te stoppen. Ze hebben al meer dan 20 Great Taste Awards Gold gewonnen sinds 2007. Ook is Pipers in 2014 voor het tweede jaar op rij tot Best British Snack gekozen door het Guild of Fine Food Survey. Ook hier hebben we een introductie aanbieding op de Horecava: 5+1!

Tot slot introduceren we Sealand Birk op de Horecava, een verfrissend biologisch drankje vol anti-oxidanten met sap van berkenbomen als basis.

Kom langs in Hal 1 bij stand C9, wij presenteren meer dan alleen snacks!Ga terug