Sealand Birk verovert groothandels!

De verkrijgbaarheid van Sealand Birk Water zit in de lift. Na een eerdere opname bij AH To Go, ligt het drankje op basis van berkenwater nu ook in de schappen bij de groothandels van HANOS en De Kweker.

HANOS is de internationale horeca groothandel voor de horeca en bedrijvenmarkt. HANOS heeft sfeervolle groothandels met een exclusief en voordelig assortiment vers, food en non-food producten. Sinds de oprichting van de vestiging Apeldoorn in 1975, is de HANOS organisatie uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie met achttien groothandels verspreid over Nederland en België. HANOS bezorgt in Nederland, België en Duitsland en heeft het gehele logistieke traject in eigen beheer.

De Kweker is een professionele levensmiddelengroothandel met een uitgebreid assortiment food en non-food. Het is een no-nonsense familiebedrijf met een diepgewortelde passie voor goed en verantwoord eten en drinken. Bij De Kweker krijgen ook beginnende en lokale producenten, boeren en telers volop de kans om hun producten te presenteren.Ga terug