Curtice Brothers
Curtice Brothers streeft naar het verhogen van de standaard van ketchup, een essentieel onderdeel van veel verschillende keukens, met een enthousiasme voor en innovatief gebruik van hoogwaardige, ambachtelijke ingrediënten.
Lees meer
Eloments Tea
Elke kop Eloments-thee bevat meer dan 40% van uw aanbevolen dagelijkse behoefte aan vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, C en zink.
Lees meer
Karma Cola
Drie frisdranken die zijn geproduceerd met respect voor de boeren, telers en het land; er wordt enkel met biologische fairtrade ingrediënten gewerkt. Drink no evil.
Lees meer
Patatas Torres Chips
Bij Torres streven ze met hun ouderwetse ambachtelijke productieprocessen naar maximale kwaliteit. Torres garandeert een ambachtelijk product met een unieke persoonlijkheid.
Lees meer
Pipers Crisps Chips
Bij Pipers Crisps draait het om passie. Passie om de beste smaak en kwaliteit in een chip te stoppen.
Lees meer
SHRB
Geïnspireerd door het ‘shurb’ proces uit dit tijdperk, zijn de ingrediënten voor een aantal dagen doordrenkt met appelciderazijn, om op deze manier de pure smaken te behouden en het beste frisdrank te maken.
Lees meer
Simply Chocolate
Simply Chocolate vindt het leven te kort voor slechte chocolade en bars in saaie smaken en vol kunstmatige kleur- en smaakstoffen.
Lees meer
Tiptree
Premium jam, conserves en marmalades, oorspronkelijk in het begin van de 20e eeuw door de familie Wilkin naar het VK gebracht.
Lees meer