Producten waar je blij van wordt.

Big Products is een betrouwbare partner en curator van eigenzinnige producten. Allemaal met een eigen verhaal en sterk karakter. Bovenal toveren onze producten een glimlach op je gezicht. Met kwaliteit, bijzondere smaken en bewust consumeren hoog in het vaandel, wordt er continu gezocht naar nieuwe passende producten. Zo is Big Products er voor merken met grootse verhalen.

Onderscheidend en volledig.

Onze focus ligt op het samenstellen van een onderscheidend en volledig assortiment. Van decadente chips tot eerlijke frisdranken en natuurlijke chocoladerepen, de door ons geselecteerde producten zijn stuk voor stuk bijzonder en vullen elkaar perfect aan. Zo bieden wij een assortiment aan dat net even anders is.

Bewust consumeren.

Eigenlijk een vaag begrip, maar waar het op neerkomt is dat je je bewust bent van wat je consumeert. Bewust consumeren neemt in Nederland steeds meer toe. Het gaat hierbij om de producten die je koopt en waarom je hiervoor kiest. Denk aan een duurzame productieketen, bedrijven die zich inzetten voor de samenleving of omdat het gewoon superlekker is! Kortom, met het aanbieden van de producten uit het veelzijdige Big Products assortiment kan hierop worden ingespeeld.

Exclusiviteit en levering.

De producten van Big Products zijn bijzonder en van over de hele wereld geselecteerd en geïmporteerd. Big Products is gevestigd in Amsterdam en levert aan ondernemers in heel Nederland. Neem vrijblijvend contact op om meer te weten te komen over het assortiment en condities .